دنیای اقتصاد - محمد نعمتزاده : روز یکشنبه مورخ ۱۴اردیبهشت، سومین مراسم «یکشنبه-یک ناشر» برگزار شد و بانک تجارت به مناسبت شانزدهمین سال حضور در بورس تهران، زنگ معاملات بورس یکشنبه را نواخت. هادی اخلاقی، مدیرعامل بانک تجارت هم در این مراسم به بیان عملکرد بانک تجارت پرداخت. همچنین از سوی مدیریت بورس تهران، محمود گودرزی، تندیسی اهدا شد.
برنامه بانک تجارت برای وصول مطالبات از دولت
در ادامه نیز نشست خبری اعضای هیاتمدیره، معاون مدیرعامل شرکت در امور و مدیر مالی به همراه اصحاب رسانه برگزار شد و اعضای مذکور به پرسش و پاسخ پیرامون عملکرد بانک تجارت پرداختند. همچنین در این نشست معاون مالی بانک تجارت به برنامه این بانک در مورد پیگیری مطالبات و میزان وصول آن از دولت اشاره کرد. هادی اخلاقی فیضآثار، مدیرعامل بانک تجارت، در این مراسم گفت: از سال ۸۸ که بانک تجارت در بورس تهران پذیرفته شد، این بانک طی این ۱۶سال فراز و فرودهای فراوانی را تجربه کرده و در میان ۱۰ناشر از ناشران بانکها رتبه ۳ را به دست آورده و در مدت چهارسال توانسته است به ثبات مالی برسد تا زیان هفتسال جبران شود.
وی افزود: این بانک توانسته است نرخ کفایت سرمایه را که در سال ۹۸ کمتر از ۲.۸درصد بود، در این چهارسال به ۸.۳درصد افزایش دهد و تلاش میکنیم تا پایان دوره چهارساله آن را به ۱۴درصد برسانیم. مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به ارزشآفرینی و سودآوری پس از ۱۰سال، مجموعه بانک تجارت را موظف دانست تا از ارزش بازار شرکت حمایت حداکثری کند.
وی افزود: بانک استراتژی و بیزینس مدل خود را تغییر داده و به ارائه خدمات کارمزدمحور روی آورده است و بر تامین مالی مشتریان خرد و بزرگ تاکید دارد. اخلاقی اضافه کرد: بانک تجارت در سال ۱۴۰۳ به ازای هر ۱۰۰واحد سپرده، ۱۴۱واحد تامین مالی کسبوکارهای خرد و بزرگ و تامین مالی اشخاص حقیقی را بر عهده گرفته است؛ این در حالی است که در نظام بانکی این نسبت کمتر از ۷۰واحد تامین مالی است. محمود صفرزاده، مدیر مالی بانک تجارت، هم در نشست خبری این بانک با اهالی و اصحاب رسانه گفت: سرمایه بانک تجارت در سال ۱۴۰۱، ۲۲همت بود که با رشد ۵۰درصدی در سال ۱۴۰۲ همراه شد و در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲، افزایش سرمایه ۳۴۱درصدی را تجربه کرد و سرمایه آن به ۱۴۸همت رسید.
همچنین نسبت کفایت سرمایه شرکت در سال ۱۴۰۲ با رشد ۲.۹درصدی به ۵.۷۷درصد و در سال ۱۴۰۳ با رشد ۲.۶درصدی به ۸.۳۷درصد رسید. مجید دارابی، معاون مالی و عضو هیات عامل بانکتجارت، هم در این نشست بیان کرد: سعی شده است سودآوری بانک رشد پایداری را تجربه کند و این سودآوری حالت سینوسی نداشته باشد و توجه ویژهای به نقدشوندگی سهم شرکت شده است. در دو سهسال اخیر یکی از برنامههای بانک تجارت، پیگیری وصول مطالبات بهخصوص از دولت بوده و ۲۷۰هزار میلیارد ریال از این مطالبات وصول شده و امسال در مذاکرات با وزارتخانهها فرآیند وصول مطالبات پیگیری میشود. کل مطالبات بانک در دفاتر حدود ۸۰۰هزار میلیارد ریال است.
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات