بازار امروز داشت کم کم تلاش میکرد که فضای بهتری را رقم بزند ولی نشد و خیلی نتوانست موثر باشد البته بسیاری معتقدند انقدر ابهامات و ترس های بازار زیاد و گسترده شده که حتی کسانی که بر ارزندگی بازار واقف اند و دید مثبتی به بازار دارند هم این روزها تشویق و ترغیب به تماشاچی بودن شده اند .
در بازار امروز شاخص کل پس از یک رشد مجددا منفی شد و در نهایت با افت 3619 واحدی به رقم 1364385 واحد رسید .
شاخص کل هم وزن با افت 616 واحدی به رقم 374372 واحد رسید .
کچاد ، فارس و فولاد بیشترین تاثیر منفی بر شاخص کل داشتند .
همچنین امروز 506 نماد در قیمت های منفی و 219 نماد در قیمت های مثبت معاملات خود را بستند که نشان از جو منفی در بازار داشت .
درمورد بازار این روز ها در کنار رشد قیمت دلار و انتشار گزارش های مثبت هنوز مشکلات زیادی سر راه بازار است که می توان به تحولات بازارهای جهانی ، بودجه ۱۴۰۱ ، تحولات پیشروی سیاسی ، ابهامات نرخ ارز ، سیاست های دولتی وقیمت گذاری دستوری، نرخ سود و اوراق و چالش های قطعی گاز و برق و مشکلات صنایع … اشاره کرد . به نظر بازار اگر بتوانند بر این مشکلات غلبه کند و یا حداقل تکلیف خود را با آنها روشن کند می تواند آینده بهتری را داشته باشد .
باید شرایطی بوجود بیاید که این چالش های رو به روی بازار کمتر شود که به نظر بخش قابل توجهی از آن توسط دستگاه های بالا تر و اجرایی قابل رفع می باشد .
در گروه ها ...
همچنان شایعاتی در خصوص ازاد سازی قیمت خودرو و تاکید بر نظرات مختلف در این زمینه سبب شده تا سهام این گروه با نوسانات بهتری همراه شوند . گفته می شود چهارشنبه اخبار آن به بازار میرسد ولی بعد از بازار است و این فزایش نرخ تقریبا ۱۰% خواهد بود .
در زامیاد امروز هم سهم تا صف خرید پیش رفت اما زیاد نتوانست صف خود را حفظ کند . سهمی که با شکست مقاومت ۷۶۰ تومانی مقاومت قیمتی ۸۲۰ تومانی را در پیش دارد . زامیاد با فروش ابان ماه و جهش فروشش نشان داد وضعیت بسیار بهتری در نیمه دوم سال دارد .
در خبهمن نیز شاهد افزایش عرضه ها و منفی شدن سهم بودیم . مهم است که این سهم بتواند خود را در قیمت های بالای 200 تومان تثبیت کند تا بتواند به سمت مقاومت مهم ۲۵۰ تومانی برود . گزارشات شرکت های زیر مجموعه خوب می باشد و از نظر عملیاتی و تولیدات جدید نیز در وضعیت خوبی به سر می برد .
در ختوقا هم سهم توانست از سد قیمتی ۲۶۰ تومانی بگذرد و به نزدیکی های 300 تومان رسیده است . تحولات جدی در سود سازی شرکت های قطعه سازی خارج بورسی روی داده است که امسال ارزش ان ای وی و سود سازی این هلدینگ را دستخوش تغییرات مثبت خوبی خواهد کرد .
نویسنده : مهرداد هاشمی
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات