خلاصه معاملات بازار زعفران در روز ۱۲ مرداد به تفکیک بازارهای گواهی، آتی و صندوق زعفران نشان میدهد: در این روز ۳ هزار و ۱۴۲ قرارداد آتی زعفران معادل ۳۱۴ کیلوگرم زعفران نگین به ارزش حدود ۳۵.۹ میلیارد تومان در بورس کالا معامله شد.
به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، در قراردادهای آتی زعفران شاهد کاهش موقعیت تعهدی باز در هر سه سررسید بودیم که در مجموع منجر به کاهش ۷۳۳ موقعیت در نماد زعفران نگین شد.
بر اساس آمارهای روز گذشته بازار زعفران، حجم معاملات صندوقهای مبتنی بر زعفران به ۴ میلیون و ۲۷۸ واحد رسید و ارزش معاملات ۱۶.۷میلیارد تومان ثبت شد. میزان مشارکت فعالان حقیقی در حجم معاملات صندوق سحرخیز، در خرید ۵۵ درصد و در فروش ۸۲ درصد است. این مشارکت برای صندوق نهال نیز برای خرید و فروش به ترتیب ۸۹ درصد و ۹۳ درصد بود.
در معاملات گواهی زعفران نیز بالغ بر ۱۶۳ هزار و ۶۹۸ گواهی ثبت شد و ارزش این معاملات به ۱۸.۴ میلیون تومان رسید.
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات