مشارکت حدود ۱۵۰ هزار سهام‌دار در طرح اوراق «همیار»

مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، اعلام کرد: در پایان ۱۲ روز کاری سپری شده از عرضه اوراق تبعی همیار، ۱۴۸هزار و ۵۴۳ نفر سبد دارایی خود را بیمه کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، بر اساس اعلام مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، از تعداد ۱۴۸ هزار و ۵۴۳ نفری که به خرید طرح همیار اقدام کرده‌اند، ۱۱ هزار و ۶۴۵ نفر به دلیل بیش‌تر بودن دارایی‌شان از ۵۰۰ میلیون تومان یا نداشتن سهام بورس یا فرابورس در سبد پایه، غیر مجاز بوده‌اند، در نتیجه خرید بیمه ۱۳۶ هزار و ۸۹۸ سهام‌دار معتبر تشخیص داده شده است.

طبق این گزارش، اوراق تبعی «همیار» با هدف حمایت از سهام‌داران حقیقی و تضمین حداقل بازده یک‌ساله برای سبدهای سهام، با هم‌کاری صندوق تثبیت بازار سرمایه تا امروز چهارشنبه ۸ مرداد تمدید شد.

مشارکت حدود ۱۵۰ هزار سهام‌دار در طرح اوراق «همیار»


این خبر را به اشتراک بذارید!

نظرات


برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید